Personvern

Innledning

krevet za kucnu negu Vi er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi derfor hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

Om personopplysninger og regelverket

blod fra navlen Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan for eksempel være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, kjøpshistorikk eller informasjon om interesser.

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Selskapet er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med lovens regler.

Hva slags opplysninger samler vi inn?

bill woodrow chair For å kunne levere så gode tjenester som mulig til deg, er vi avhengige av å samle inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger. Under følger en oversikt over hvordan vi samler inn personopplysningene og hvilke opplysninger dette typisk er.

• Opplysninger du selv oppgir til oss: Når du registrerer deg som bruker hos oss eller kjøper varer og tjenester av oss må du oppgi en del informasjon som lagres av oss, slik som navn og kontaktinformasjon.
• Vår korrespondanse: Hvis du kontakter oss senere, slik som henvendelser til kundesenteret, vil vi lagre dette.
• Kjøpsinformasjon: Dersom du kjøper varer eller tjenester av oss, vil vi lagre opplysninger om hvilke tjenester du har kjøpt. Dersom du kjøper kjøretøy hos oss, vil vi også lagre opplysninger om selve kjøretøyet, slik som registreringsnummer og chassisnummer.
• Opplysninger om bruk av nettsidene: Når du bruker våre nettsider, registrerer vi informasjon om hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem. Vi samler informasjon om din enhet, internettilkobling, IP-adresse og nettverks-id, samt hvilke sider du er inne på og hvilke funksjoner du har brukt på sidene.
• Opplysninger vi får gjennom din bruk av kjøretøyer: Dersom du har kjøpt kjøretøy av oss samler vi også noe teknisk informasjon fra bilen. Gir du særskilt samtykke og oppretter konto hos fabrikanten samles det også informasjon om lokalisering av bilen. Ved service på bilen kan vi ta ut informasjon om status på enkelt slitedeler.
• Opplysninger via partnere og annonsører: Vi mottar også informasjon fra andre kilder slik som partnere og annonsører. En annonsør kan eksempelvis gi oss informasjon om hva som skjedde etter at du klikket på en annonse hos oss. Vi mottar også såkalt profileringsinformasjon fra samarbeidspartnere som kan gi oss antakelser om hvilke demografiske grupper du tilhører og dine preferanser. Så langt det er praktisk mulig forsøker vi å gjøre dette med anonyme opplysninger, uten at vi vet at informasjonen er knyttet spesifikt til deg.
• Opplysninger fra offentlige registre: Fra States Vegvesen får vi informasjon som er nødvendig for å kunne kalle bilen inn til periodisk kjøretøykontroll.
• Kundeundersøkelser: Hvis du svarer på kundeundersøkelser fra oss og velger å ikke være anonym tar vi vare på svarene.

Informasjonskapsler og annet innhold som lagres lokalt

broene i budapest Når du bruker våre tjenester lagres informasjonskapsler og annen data som senere kan leses av oss. Bruk av informasjonskapsler er nærmere beskrevet under fanen Cookie Policy.

Hva brukes opplysningene til?

ansar chemprakanam song Vi bruker personopplysningene dine for å oppnå følgende formål:

scones med bakepulver knive gård skotselv Formål

bjørnefjorden gjestetun solgt smultring oppskrift til maskin Rettslig grunnlag

status quo india løiten musikk & lydstudio as Visning av nettside

sharon stone 2018 con su esposo Når du besøker nettsiden vår, behandler vi opplysninger om din enhet, tilkobling og IP-adresse for å vise nettsiden på en måte som er tilpasset det tekniske utstyret du åpner nettsiden med.

lag din egen youtube logo  

fløyelsmyk sjokoladekake kcal Den berettigede interessen å kunne vise våre nettsider på en tilpasset måte.

vannstrale treffer sluk kommunens egenandel fosterhjem Levere tjenestene våre

manchester city effekter Vi bruker personopplysningene dine til å levere våre tjenester til deg. For eksempel trenger vi kontaktinformasjon for at du skal kunne logge inn på våre nettsider, for å kunne betale for våre tjenester og for å kunne registrere kjøretøy på deg.

martin nash pdf For å oppfylle vår kontrakt med deg.

granstangen skole osloskolen Den berettigede interessen å kunne levere tjenestene våre.

skriver til iphone time pink floyd lyrics Administrere kundeforholdet og yte support

spar kundeavis uke 18 Vi bruker personopplysningene dine for å administrere kundeforholdet og å yte support. Vi bruker eksempelvis opplysninger om bilen til å gi deg beskjed dersom det er noe galt med kjøretøyet ditt og til å kalle deg inn til verksted.

frustrated in hindi  

spor min telefon For å oppfylle vår kontrakt med deg

großer schweizer sennenhund oppdrett Den berettigede interessen å levere tjenestene våre og å følge opp kundene.

boots apotek bergen høyskolen i norge For å utarbeide statistikk og forstå markedstrender

vedvarende kvalme årsaker Vi utarbeider statistikk og kartlegger markedstrender. Dette gjør vi for å kunne forbedre og videreutvikle produkttilbudene og tjenestene våre. Så langt det er mulig gjør vi dette med anonyme opplysninger, uten at vi vet at informasjonen er knyttet spesifikt til deg.

zafiro tropic alcudia mallorca  

house of philia påsk Den berettigede interessen å kunne forbedre og videreutvikle produktene og tjenestene våre.

beskytte pdf dokument diagonalen i et kvadrat Markedsføring

mor datter fusjon overkurs Vi ønsker å gi deg anbefalinger, produktinformasjon og tjenestetilpasninger som er mest mulig relevant for deg. Dette vil både bli gitt på bakgrunn av din egen atferd, f.eks. på bakgrunn av hvilke produkter du har kjøpt, annonser du har klikket på, eller artikler du har lest, og på bakgrunn av atferden til andre brukere med liknende bruksmønster som deg.

james cook kids  

jesus and kids  

pingvinhotellet i tromsø adele restaurant Den berettigede interessen å markedsføre tjenestene våre.

hvit arisk motstand  

xiaomi roidmi 2s miss bee facebook Markedsføring på nettsidene våre: Vi vise deg markedsføring både for våre egne produkter og samarbeidspartneres produkter på våre nettsider.overfaltebehandling eik olje fargekart

husfarger utvendig 2017 tilbakestille passord windows 10  

adjektiv nynorsk oppgaver Den berettigede interessen å markedsføre tjenestene våre.

dverghoener til salgs  

sudden deafness cure forrester tech trends 2017 Markedsføring for egne tjenester på SMS, e-post o.l.: Vi vil sende deg markedsføring for våre egne varer og tjenester av tilsvarende type som du allerede har kjøpt på SMS, e-post og andre elektroniske kommunikasjonsmidler.

lunamar apartments palma nova Den berettigede interessen å markedsføre tjenestene våre.

mimesis heidi dahlsveen  

hans vs franz  

live wahl knardahl  

askim ungdomsskole log in skole Dersom du samtykker til det vil vi også sende deg markedsføring for andre typer varer og tjenester som vi tilbyr.

skigåing i barnehagen  

storage tank capacity calculation Samtykke

kompaktkamera test 2017 ixus  

problemer med varmeapparat mercedes cdi 1999 valg nord odal Markedsføring av samarbeidspartneres tjenester: Dersom du samtykker til det vil vi sende deg markedsføring for våre samarbeidspartneres varer og tjenester på SMS, e-post og andre elektroniske kommunikasjonsmidler.kart over umeå

yasmin le bon  

pump energy audit report  

glad ive found you Samtykke

flamsk maler savern  

karen ruiz øye instagram droner regler 2018 Forhindre misbruk av tjenestene våre

støpsel og stikkontakter Vi bruker personopplysninger for å forhindre misbruk av tjenestene våre. Misbruk kan være forsøk på å logge på andres kontoer, forsøk på svindel, “spamming”, hets, sjikane og andre handlinger som er forbudt etter norsk lov.

tannverk i rotfylt tann  

nytt pass arendal Den berettigede interessen å beskytte tjenestene våre mot misbruk.

stickler sandefjord pris nokian folk synes synd på meg For å stille teknisk diagnose på bilen

tapte millioner på aksjeinvestering Informasjon som samles inn gjennom diagnoseapparater som kobles til bilen ved reparasjon eller service. Informasjonen videreformidles til fabrikantene via deres systemer for riktig diagnosestillelse.

varmarked ekeberg 2017  

hvordan bli kvitt kviser på rumpa For å oppfylle vår kontrakt med deg

peter svaar singel Den berettigede interessen å levere tjenestene våre og å følge opp kundene.

si study material pdf plane live status For på yte kundeservice på Connect tjenestene

haveri to tirupati Er det installert en Connect tjeneste i bilen og du har gitt samtykke til bruk av denne vil lokaliseringsdata bli tilgjengeliggjort for kundesenter og alarmsentraler ved bruk av supporttjenestene våre.  Det samme gjelder ved bruk av nødfunksjonen som kan finnes i bilen.

stranger things trap nation youtube   dragetreneren 2 full movie

mobilen min ringer ikke For å oppfylle vår kontrakt med deg

covenant of mayors Den berettigede interessen å levere tjenestene våre og å følge opp kundene.

regular blouse designs danse mot var lyrics Bedring av kundeopplevelsen

disse vil bli brannsjef i porsgrunn Hvis du oppgir at du ikke ønsker å være anonym ved svar på kundetilfredshetsundersøkelser, vil vi benytte svarene dine for å bedre det individuelle kundeforholdet og legge tjenestene enda bedre til rette for alle kundene våre.

metallskilt med norsk tekst  

dollar nok conversion Hvis du svarer anonymt benytter vi svarene for å utarbeide statistikker som benyttes i kundetilfredshetsarbeidet.

lesing i fagene  

abide with me For å oppfylle vår kontrakt med deg

vaktapotek stavanger åpningstider Den berettigede interessen å levere tjenestene våre og å følge opp kundene.

Profilering og automatiserte avgjørelser

thrace ainos tetradrachm Vi sammenstiller personopplysninger om deg, slik som opplysninger om hvilke varer du har kjøpt og informasjon om alder og kjønn for å analysere dine preferanser og gi deg tilpassede tilbud og tjenester.

Deling av opplysninger

creation club plague of the dead update Vi deler personopplysninger etter behov med partnere (importør, fabrikk og forhandlere) i verdikjeden til hhv merket Volkswagen, Audi, SKODA og SEAT for å sikre best mulig kvalitativ oppfølging av tjenesten vi leverer, din bil og ditt kundeforhold.

Vi deler personopplysninger til selskaper som leverer tekniske og administrative tjenester til oss, slik som leverandører av IT-systemer o.l. Dersom vi utleverer personopplysninger, inngår vi avtaler med de aktuelle tredjepartene som hindrer deres anledning til å bruke opplysningene til andre formål.

Vi deler ikke personopplysninger med andre selskap enn de, med unntak av samarbeidspartnere som trenger opplysningene for å kunne levere sine tjenester dersom du har gitt samtykke til slik deling.

Vi vil også kunne måtte utlevere opplysninger i enkelttilfeller, eksempelvis til offentlige myndigheter, dersom det er mistanke om lovbrudd.

Lagringstid

time module in python Vi lagrer opplysninger om deg, kun så lenge det er nødvendig for å oppnå formålet de ble innhentet for, eller dersom vi er pålagt å lagre opplysningene. Opplysningene vil slettes når de ikke lengre er nødvendige for å oppnå formålet. Under er en oversikt over hvor lenge vi lagrer dine opplysninger:

• Kjøpsinformasjon: Vi lagrer informasjon om dine kjøp i 5+2 år
• Kontaktinformasjon: Vi lagrer kontaktinformasjon så lenge du har en aktiv konto på våre nettsider og i 2 år etter at du har eid et kjøretøy som er kjøpt fra oss, eller som har vært på et av våre verksteder.
• Kontaktinformasjon ved markedsaktiviteter: 6 mnd
• Vår korrespondanse: Vi lagrer korrespondanse med deg i 2 år eller så lenge kundeforholdet varer.
• Opplysninger om bruk av nettsidene: Vi lagrer informasjon om din bruk av våre og våre samarbeidspartneres og annonsørers nettsider ( Se cookie oversikt på hver nettside eller app som viser hvor lenge informasjonen lagres)
• Opplysninger vi får gjennom din bruk av kjøretøyer: Vi lagrer informasjon som er samlet inn av kjøretøyet ditt i 3 måneder
• Opplysninger fra offentlige registre: Brukes kun for å kalle inn til EU kontroll og slettes etter 3 måneder.
• Chatt med kundesenteret. Er du kunde lagres opplysningene så lenge kundeforholdet varer. Er du ikke kunde slettes dette etter 6 måneder.
• Svar på kundetilfredshetsundersøkelser: Se info i undersøkelsen (CEM)
• Ved markedsundersøkelser der du velger å ikke være anonym. Se info i undersøkelsen.

Dine rettigheter

riktig løsning bygg service as Kontakt oss dersom du har spørsmål knyttet til behandlingen av dine personopplysninger. På visse vilkår har du anledning til å be oss om å:

a) Gi deg nærmere informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger
b) Gi deg en kopi av personopplysninger som du har gitt oss
c) Oppdatere dine personopplysninger
d) Slette opplysninger som vi ikke lengre har rettslig grunnlag for å behandle
e) Begrense eller stoppe behandlingen av dine opplysninger
f) Stoppe behandling av som utelukkende er basert på en automatisk behandling av personopplysninger
g) Gi deg opplysninger du har gitt til oss i en strukturert, alminnelig anvendt og maskinlesbart format eller overføre dataene direkte til en annen leverandør

Der behandlingen er basert på samtykke, kan du når som helst trekke dette tilbake ved å gi oss ([email protected]) beskjed om det eller selv forandre samtykket på «Mitt Bilhold» siden. Dersom du mener at vi behandler personopplysninger i strid med personopplysningsregelverket, har du rett til å klage til Datatilsynet.

Endringer av personvernerklæringen

administrer mine avtaler Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre denne personverninformasjonen. Ved større endringer vil vi informere om dette.

Kontaktinformasjon

york hotel singapore Har du ytterligere spørsmål om merkets personverninformasjon eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss på [email protected] eller [email protected]

Kontakt

bitering baby 3 mnd Dersom du har spørsmål vedrørende personvern eller bruk av informasjonskapsler på audi.no, kan du ta kontakt med vårt kundesenter:

Harald A. Møller AS
v/ Kundesenteret
Telefon: 24 03 35 70
Epost: [email protected]